Dankzij Fernandez Recruitment heb ik een mooie uitdaging gevonden bij KLM. Persoonlijke benadering, goede begeleiding en prettig contact vanaf het eerste moment.

Als kandidaat ooit met Miguel in contact gekomen. Tegenwoordig ben ik een zeer tevreden opdrachtgever. Hij kent onze bedrijfscultuur, is vakkundig en levert goede financials.

Of het nu gaat om tijdelijke of permanente invulling, Miguel vindt altijd passende kandidaten. Hij denkt proactief mee en is een verlengstuk voor onze recruitmentafdeling.

Via Fernandez Recruitment ben ik overgestapt naar een ander accountantskantoor. Miguel is in staat geweest om een goede inschatting te maken van wat op dit moment het best past bij mijn privésituatie. De overstap naar een middelgroot kantoor vanuit de Big4 is een goede beslissing geweest!

Tot een maand geleden nooit gedacht dat ik over 3 weken start als Controller bij mijn nieuwe werkgever. Fernandez Recruitment benaderde mij met een persoonlijk en pakkend bericht. Na een fijne ontmoeting in Zaandam zat ik de week daarop bij mijn toekomstig leidinggevende aan tafel. Ik heb de hele procedure als zeer prettig ervaren!