Bent u op zoek naar een betrouwbare business partner die de werving & selectie voor uw financiële vacante posities verzorgt? Fernandez Recruitment is u graag van dienst! Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen werken wij op basis van een in overleg met de opdrachtgever vastgesteld functieprofiel. Het samen met de opdrachtgever bepalen van de kerncompetenties waarover de kandidaat dient te beschikken is hierbij inbegrepen. Naast een duidelijk omschreven takenpakket vinden wij het belangrijk om een goed beeld te hebben van de organisatie en de bedrijfscultuur.

De werving van potentiële kandidaten wordt gedaan middels databasesearches en vanuit ons uitgebreide netwerk. Indien gewenst is het mogelijk om functiegericht te adverteren via diverse kanalen (jobsites, regionale en/of landelijke media etc.). Een combinatie van instrumenten wordt in samenspraak met de opdrachtgever ingezet.

Onze werkwijze is helder en simpel. Wij werken op basis van “No Cure No Pay”, hetgeen betekent dat wij pas kosten in rekening brengen op het moment dat de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat met de opdrachtgever. In overleg met de opdrachtgever wordt een Overeenkomst van Opdracht opgesteld waarin gemaakte afspraken duidelijk worden gedefinieerd.

Tijdens het Werving & Selectie proces houden wij de opdrachtgever uiteraard op de hoogte van vorderingen m.b.t. de status van de opdracht. De frequentie waarop dit gebeurt wordt vooraf bepaald. Kandidaten worden bij de opdrachtgever voorgesteld middels een up to date CV en een persoonlijke omschrijving inclusief motivatie. Geschikte kandidaten worden uitsluitend voorgesteld nadat een persoonlijk gesprek met Fernandez Recruitment heeft plaatsgevonden en met goedkeuring van de kandidaat.

Interim

Fernandez Recruitment heeft de beschikking over een groot netwerk van freelancers. Specialisten die inzetbaar zijn om capaciteitsproblemen op te vangen binnen uw organisatie en/of om invulling te geven aan specifieke finance/IT gerelateerde vraagstukken.

Meer vragen over onze dienstverlening? Wij bellen u graag terug of stuur ons een mail