Ben jij momenteel actief op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben jij gewoon nieuwsgierig wat het actuele aanbod op de arbeidsmarkt is? Wij gaan graag een gesprek met jou aan!

Afgezien van de functie, primaire en secundaire voorwaarden houden wij ook rekening met jouw persoonlijke wensen (ambities, beschikbaarheid, bedrijfscultuur, branche, bedrijfsgrootte etc.). Naast het reageren op actuele vacante posities bij onze opdrachtgevers is het ook mogelijk om ons een zoekopdracht te geven. Aan de hand van jouw wensen en eisen toetsen wij de haalbaarheid en gaan wij voor jou aan de slag.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om en worden deze niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Wij “misbruiken” geen CV’s en stellen nooit kandidaten voor die wij niet zelf hebben gesproken. Daarnaast vragen wij altijd toestemming aan de kandidaat om een CV naar een potentiële werkgever toe te sturen.

Tijdens het sollicitatieproces houden wij jou zorgvuldig op de hoogte. Wij plannen de gesprekken voor je in, rekening houdend met jouw agenda en bereiden je zo goed als mogelijk voor op de intake. Indien gewenst kunnen wij jou ondersteunen en adviseren bij de contractbesprekingen. Ook nadat je in dienst bent getreden bij onze opdrachtgever houden wij graag contact met jou.

Fernandez Recruitment zet zich in voor gelijke kansen voor kandidaten, hetgeen betekent dat kandidaten gelijk worden behandeld en niet worden gediscrimineerd op grond van leeftijd, geslacht, land van herkomst, seksuele geaardheid of religie.

 

Interim

Werk je liever op interim-basis? Wij maken regelmatig gebruik van ZZP-ers om in de tijdelijke behoefte van onze opdrachtgevers te kunnen voorzien. Schrijf je hier in als ZZP-er en zodra wij een passende en interessante opdracht hebben, nemen we contact met je op.